MIO Spirit 7670 LM Truck Full EU + TMC + BT

Truck Navigatie met 5" scherm en 44 Europese landen, verkeersinformatie en Bluetooth carkit + GRATIS levenslange kaartupdates!
€ 169,00
Niet op voorraad
SKU
17072

Beoordeeld met 9.2 van 10 Gebaseerd op 266 klant reviews

  • Wij garanderen een uitstekende service
  • Boven €150 gratis verzending
  • Binnen 14 dagen retourneren of ruilen
  • Veilig betalen via iDEAL of Rembours

keurmerkpostnliDEAL

De Mio Spirit 7670 LM Truck is het navigatietoestel speciaal voor bestuurders van grote voertuigen, zoals vrachtwagens en caravans.

parkeer assistentie QuickSpell™-toetsenbord Knooppunt weergave
Parkeer Assistentie QuickSpell™-toetsenbord Knooppuntweergave in 3D

 

Met de Spirit 7670 LM Truck, die is gebaseerd op uitgebreide informatie over het wegennet en specifieke routes, kunnen grote voertuigen via de veiligste en meest efficiënte route naar de plaats van bestemming rijden. Uw routes worden berekend op basis van specifieke informatie, zoals de afmetingen en het gewicht, de lading en het type van uw voertuig. Zo kunt u gevaarlijke situaties als omkeren bij bruggen, tunnels en wegbeperkingen vermijden. Rijden wordt veiliger met de reeds geïnstalleerde maximale snelheden voor vrachtwagens en de locaties van flitspalen. U krijgt een visuele en gesproken waarschuwing zodat u op tijd vaart kunt minderen.

De Mio Spirit 7670 LM Truck zit boordevol praktische functies en is tevens inclusief Lifetime Kaart Updates, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over nieuwe wegen of kaarten. De Spirit 7670 LM zal u moeiteloos naar de nieuwste straten en adressen begeleiden. U ontvangt tot maar liefst 4x per jaar nieuwe kaarten voor de gehele levensduur van uw toestel

Altijd via de beste weg naar de plaats van bestemming met de Mio Spirit 7670 LM. IQ Routes™ berekent de route die op dat moment het meest optimale is, op basis van informatie die is verkregen van miljoenen weggebruikers: u reist sneller en efficiënter. Ondertussen leert de verbeterde LearnMe Pro™ van uw rijstijl en worden de routes op uw voorkeuren afgestemd. Dankzij de ingebouwde TMC verkeersinformatie bent u vooraf gewaarschuwd voor eventuele vertraging onderweg. Dat scheelt u kostbare tijd omdat u files kunt vermijden.

De Spirit 7670 LM is ontworpen zodat u plekken nog gemakkelijker kunt vinden. De Parkeerassistentie laat u automatisch een lijst van parkeerplaatsen zien zodra u binnen een straal van 1 km van uw bestemming komt: u hoeft dus niet op zoek naar een parkeerplaats in de omgeving. Dat is nog niet alles, want dankzij de voetgangersmodus komt u lopend nog verder en kunt u plaatsen verkennen waar u met de auto niet kunt komen.

De geïntegreerde AV-ingang van de Spirit 7670 LM maakt het mogelijk om een achteruitkijkcamera aan te sluiten zodat u tijdens het achteruitrijden ziet wat er achter uw auto gebeurt en u dus eventuele ongelukken en botsingen kunt voorkomen.

Gebruik de Mio in combinatie met een GSM met Bluetooth-functionaliteit om handsfree telefoongesprekken te voeren. Samen met een Bluetooth gsm, kunt u met de Mio altijd uw handen aan het stuur houden wanneer u een telefoongesprek voert. Wanneer u wordt gebeld, wisselt de Mio automatisch van navigatie- naar telefoonmodus.

De Spirit 7670 LM zorgt ervoor dat u snel en gemakkelijk uw persoonlijke favorieten kunt vinden, door ze op te slaan onder “Omgeving”. Dus als u regelmatig Italiaanse restaurants bezoekt, kunt u ze hier opslaan voor nog snellere toegang. En de slimme functie “Mijn auto zoeken” zal een grote hulp zijn voor iedereen die zijn auto parkeert met haast, en bij terugkomst niet meer weet waar u deze precies heeft neergezet. Neem gewoon uw Spirit 7670 LM mee wanneer u de auto verlaat en het toestel zal u helpen uw auto gemakkelijk terug te vinden.

 

Vrachtwagenmodus  

Vrachtwagenmodus

speciaal voor bestuurders van grote voertuigen, zoals vrachtwagens en caravans. De routes worden berekend op basis van de afmetingen, het gewicht, de lading en het type van uw voertuig *

* Hoogte- en gewichtbeperkingen zijn niet in alle regio’s beschikbaar.

Lifetime Kaart Updates   Inclusief Lifetime Flitspalen Updates

Lifetime Kaart Updates

 

Inclusief Lifetime Flitspalen Updates

Inclusief Lifetime Kaart Updates*, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over nieuwe wegen of kaarten. Uw Mio zal u moeiteloos naar de nieuwste straten en adressen leiden. Verbind uw toestel met de PC en installeer de MioMore desktop software, en u ontvangt tot maar liefst 4x per jaar nieuwe kaarten voor de gehele levensduur van uw toestel.  

De Mio Spirit heeft tijdens de duur van uw toestel voorgïnstalleerde flitscamera's** zodat u altijd weet waar u extra veilig moet rijden. U vindt de updates in de MioMore desktop software.

 

     
Handsfree telefoneren   Het verkeer voorblijven

Handsfree telefoneren

 

Het verkeer voorblijven

Gebruik de Mio in combinatie met een GSM met Bluetooth-functionaliteit om handsfree telefoongesprekken te voeren. Samen met een Bluetooth gsm, kunt u met de Mio altijd uw handen aan het stuur houden wanneer u een telefoongesprek voert. Wanneer u wordt gebeld, wisselt de Mio automatisch van navigatie- naar telefoonmodus.   Vertraging en verkeersopstoppingen vermijden. De Spirit 5670 LM is uitgerust met de allernieuwste Traffic-technologie en geeft u verkeersinformatie in real-time zodat u altijd weet wat u te wachten staat.
     
IQ Routes   LearnMe pro

IQ Routes™

 

LearnMe Pro™

IQ Routes-capaciteit betekent dat elke rit maximaal wordt geoptimaliseerd. Het programma verzamelt informatie van talloze andere bestuurders en plant uw route op basis van hun situatie, waardoor u op elke rit kunt anticiperen op verkeersproblemen.  

De verbeterde LearnMe Pro leert van uw rijstijl en worden de routes op uw voorkeuren afgestemd. Op het scherm ziet u op welke punten uw route is verbeterd en en hoe dit uw aankomsttijd beïnvloedt.

     
Parkeerassistentie   Voetgangersmodus

Parkeerassistentie

 

Voetgangersmodus

De nieuwe Parkeerassistentie laat u automatisch een lijst van parkeerplaatsen zien zodra u binnen een straal van 1 km van uw bestemming komt: u hoeft dus niet op zoek naar een parkeerplaats in de omgeving.

  Ook te voet wijst uw toestel u de weg.
     
Rijbaanbegeleiding   Mijn auto zoeken

Een nieuwe benadering van rijbaanbegeleiding

 

Mijn auto zoeken

Dankzij de rijbaanbegeleiding van de Spirit 5670 LM rijdt u altijd op de juiste baan om een afslag te nemen. Handig op wegen die tegenwoordig alleen maar drukker worden. De Spirit-software omvat ook realistische weergaven van knooppunten in 3D die overeenkomen met grote verkeersborden. Zo heeft u meer tijd om te begrijpen wat u kunt verwachten als u een afslag of kruispunt nadert.   De slimme functie "Mijn auto zoeken" zal een grote hulp zijn voor iedereen die zijn auto parkeert met haast, en bij terugkomst niet meer weet waar hij deze precies heeft neergezet. Neem gewoon uw Mio mee wanneer u de auto verlaat en het toestel zal u helpen uw auto gemakkelijk terug te vinden.
     
Omgeving   Trip Planner

Omgeving

 

Trip Planner

De Spirit 5670 LM zorgt ervoor dat u snel en gemakkelijk uw persoonlijke favorieten kunt vinden, door ze op te slaan onder "Omgeving". Dus als u regelmatig Italiaanse restaurants bezoekt, kunt u ze hier opslaan voor nog snellere toegang.   De Spirit 5670 LM geleverd met een krachtige reisplanner, waarmee u thuis achter u computer via MioMore™ Desktop of direct op het toestel uw trips kunt plannen, meerdere stops kunt instellen en prioriteit kunt geven aan de beste route, en deze vooraf in de simulatiemodus kunt bekijken.
     
Voorgelezen straatnamen   AV ingang

Voorgelezen straatnamen (TTS)

 

AV-ingang en Media Player

U hoort wanneer u moet afslaan, en kunt uw ogen op de weg houden.  

De geïntegreerde AV-ingang maakt het mogelijk om een achteruitkijkcamera aan te sluiten zodat u tijdens het achteruitrijden ziet wat er achter uw auto gebeurt en u dus eventuele ongelukken en botsingen kunt voorkomen. Ook kunt u audio en Video afspelen op uw toestel

     

 

Kaartdekking: Andorra, België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, San Marino, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Vaticaanstad, Zweden, Zwitserland en MRE (Hoofdwegen van Europa): Albanië, Bosnië-Herzegovina, Macedonië, Moldavië, Montenegro, Oekraïne, Roemenië, Servië, Wit-Rusland

 


*    Ga naar mio.com om de algemene voorwaarden van Lifetime Map Updates te raadplegen. Mio More desktop software is enkel met Windows compatibel
**   Flitspalen niet inbegrepen voor Zwitserland, Litouwen, Letland en Estland. 
*** Vrachtwagen modus bedekt 30 hoofdwegen; afmetingen en gewichtsbeperkingen zijn niet voor alle landen beschikbaar.

Meer informatie
EAN code 5420027526126
Scherm diagonaal 5,0 inch
Kaart dekking Europa (44 landen)
Kaart updates Gratis updates (LTM)
Verkeersinfo TMC
Bluetooth Ja, carkit
Geheugen (extern) SD kaart
Geheugen (intern) Ja
Spraak besturing Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MIO Spirit 7670 LM Truck Full EU + TMC + BT
Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW en wettelijke heffingen. Copyright © 2020 iZi Deals.