Sharp EQ series

 

Aluminium design

Topontwerp met volledig aluminium behuizing

Door het tijdloze design en de geweldige styling past je nieuwe Sharp televisie perfect in je interieur. De televisie is gemaakt van een aluminiumlegering. Het randloze scherm lijkt te zweven boven het oppervlak waarop het staat. Je kunt kiezen uit twee uitoveringen. De eerste optie is elegant zwart met een geribbelde speakerbekleding, de andere optie is stijlvol zilver, met een geperforeerde speakerbekleding. Wij van Sharp vinden dat bij tv niet alleen het beeld van uitstekende kwaliteit moet zijn, maar dat ook het toestel zelf dat van de beste materialen wordt gemaakt. Met andere woorden: zoals bij de Sharp EQ-serie.

 

Perfect geluid en goed verstaanbare dialogen met Harman Kardon hifi-geluid


De combinatie van een stijlvol ontwerp met functionaliteit was ook het doel bij de constructie van het audiosysteem. Het rooster van de voorste speaker is ontworpen om een helder en onvervormd geluid te leveren. Samen met Harman Kardon hebben we een uniek tweeweg-audiosysteem ontworpen met naar voren gerichte midden- en hoge tonen en naar beneden gerichte lage tonen. De hoge tonen bereiken je oren rechtstreeks zodat je verzekerd bent van kristalheldere dialogen. De lage tonen worden teruggekaatst van het oppervlak waarop de tv staat voor rijke, ruimtelijke achtergrondmuziek. Dit alles in een behuizing met een capaciteit van bijna 500 ccm per kanaal - dat is behoorlijk uniek voor televisietoestellen. Verder maakt de opnieuw ontworpen stroomvoorziening van de versterker het mogelijk om een totale harmonische vervorming (THD) van ongeveer 1% te bereiken, tienmaal beter dan wat standaardtelevisies bieden.

Harman/Kardon sound

 

 

Ondersteuning voor de beste 3D geluidsstandaarden – Dolby Atmos en DTS:X


Het uitstekende audiosysteem van de televisies uit de Sharp EQ-serie is nog verder verbeterd met de meest geavanceerde technologieën voor surround sound, bijvoorbeeld Dolby Atmos en DTS:X. Deze technologieën vullen de ruimte met surround sound dat perfect past bij wat je kijkt.

Dolby Atmos

 

Quantum Dot

Schitterende kleuren en uiterst dynamische beelden met Quantum Color Technology


De nieuwe Sharp EQ-serie maakt gebruik van de ultramoderne VA LCD matrix met rechtstreekse led-backlight en een Quantum Dot (Quantum Colour) laag. Dit resulteert in de omvangrijkste kleurweergave die op dit moment beschikbaar is bij LCD tv's. En dat komt tot uiting in een perfecte kleurweergave, niet alleen van de beelddelen met sterk verzadigde kleuren, maar ook van kleurovergangen, realistisch gereproduceerde kleuren en huidskleuren en de nuances van het blauw van de lucht of het groen van de zee. Televisietoestellen uit de Sharp EQ-serie kunnen 94% van de kleuren reproduceren uit de DCI.P3 kleurruimte en 78% uit de BT.2020 kleurruimte. Dat is een fantastisch resultaat en een verschil dat je met het blote oog ziet!

 

Hoge helderheid (400-500 nits) voor de beste HDR-beleving


Om te genieten van uitstekende HDR (High Dynamic Range) beelden, moet een tv voldoende helder zijn. Alleen dan kun je diepte en detail goed zien, vooral als er tegelijkertijd lichtere en donkerdere zones worden getoond. De Sharp EQ-serie levert een piekhelderheid van 450 - 550 nits. En voor jou betekent dat: een geweldige visuele ervaring als je HDR kijkt.

Hoge helderheid

 

Dolby Vision

Dolby Vision voor ondersteuning van 12-bit kleur HDR-beelden


Dolby Vision is een van de hoogst mogelijke niveaus van de HDR-standaard. Het overtreft de 'gewone' HDR in vele opzichten, niet alleen wat het aantal bits van het beeld betreft. Om te beginnen zijn bij Dolby Vision voor elk individueel frame metadata beschikbaar die licht en kleur beschrijven. Dit is vooral van belang voor de kwaliteit van films met veel lichte en donkere scenes. Voor elk van deze scenes kun je aparte instellingen definiëren voor een betere weergave en beleving van de scenes. Tegenwoordig biedt bijna alle belangrijke streaming platforms films en series aan die compatibel zijn met Dolby Vision. Je kunt deze dan ook op je nieuwe tv uit de Sharp EQ-serie in een fantastische kwaliteit bekijken.

 

AQUOS Motion voorspelling van en compensatie voor vloeiend bewegende beelden


Om de beeldovergangen vloeiender te maken, vooral in scenes met snel bewegende objecten, zijn de televisies uit de Sharp EQ-serie voorzien van het Aquos Motion systeem. Dit systeem met kunstmatige intelligentie, dat is ingebouwd in de uiterst efficiënte beeldprocessor, analyseert de beelden 'frame voor frame', houdt rekening met bewegende objecten en genereert extra frames als dat nodig is om bewegingen vloeiender te maken. De gebruiker heeft de volledige controle over het Aquos Motion systeem. Puristen die films zo authentiek mogelijk willen bekijken zonder extra bewerking, kunnen het systeem uitschakelen.

Aquos Motion

 

Licht sensor

Lichtsensor voor automatische aanpassing van de helderheid


De televisies van de Sharp EQ-serie leveren prachtige, heldere beelden. Maar de lichtverhoudingen van de omgeving veranderen steeds weer en het bijregelen van de helderheid kan een heel gedoe zijn. Een avondje film kijken met de helderheid die geschikt is voor het kijken op een heldere dag is niet perse de beste kijkervaring. Daarom zijn de nieuwe televisies uit de Sharp EQ-serie uitgerust met een sensor voor het omgevingslicht die automatisch de helderheid van de achtergrondverlichting en matrix op een slimme manier aanpast. De automatische regelfunctie voor de helderheid heeft ook nog een ander voordeel: ze bespaart namelijk energie. Je televisietoestel uit de Sharp EQ-serie weet precies welke instellingen op een bepaald moment optimaal zijn zodat je prettiger kijkt en je energierekening daalt. Je hoeft alleen nog maar van je favoriete programma te genieten.

 

Voor een ultieme gaming-ervaring met vier HDMI 2.1 inputs en low input lag


Bij de televisies uit de nieuwe Sharp EQ-serie zijn de vier HDMI-poorten elk voorzien van de laatste nieuwe en snelste HDMI 2.1 standaard, zodat je gebruik kunt maken van alle voordelen die de laatste nieuwe video- en audioverbindingen, computers en consoles te bieden hebben. Dat betekent dat je gebruik kunt maken van de uitgebreide eARC feedback functie die belangrijk is voor de verbinding met soundbars of versterkers met een VVR-funtie die de snelheid van vertoonde frames naadloos aanpast bij de aansluiting op een spelconsole of computer (loopt van 48 tot 60 fps). De ALLM-functie schakelt de televisie in een lage latentiemodus door alle nabewerkingsfuncties uit te schakelen als je verbinding maakt met een spelconsole of computer. En dan is er nog QMS (Quick Media Switching) dat ervoor zorgt dat je snel kunt schakelen tussen HDMI-bronnen zonder lange onderbrekingen waabij het scherm zwart wordt. Je vindt al deze functies bij de televisies uit de nieuwe Sharp EQ-serie.

Gaming

 

Google Stadia

Ondersteuning voor Google Stadia gaming


Bij gamen gaat het niet alleen om computers en consoles. Er bestaan ook verschillende online-diensten die zorgen dat je online kunt spelen. Hierbij gebruik je de rekenkracht van de computers in de cloud van de aanbieder. Één van de aanbieders is Google Stadia. Dankzij Google Stadia en een verbinding met een geschikte bandbreedte wordt je Sharp televisie een gaming platform dat de hoogste grafisch kwaliteit met UHD-resolutie biedt en dat de laatste nieuwe titels van toonaangevende aanbieders heeft. Tegelijkertijd hoef je niet veel geld uit te geven aan de nieuwe generatie spelconsole of computer. Je kunt een willekeurige gamepad

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW en wettelijke heffingen. Copyright © 2020 iZi Deals.