Over ons

Wie is iZi-DEALS ?

iZi-DEALS heeft een zeer gevarieerd assortiment variërend van consumenten elektronica zoals tablets en smartphones tot outdoor producten voor huis en tuin.

Pand Breda

Wij beschikken over een grote voorraad in ons maar liefst 2500m2 ruime magazijn en vrijwel alles word tegen super scherpe prijzen snel aan u geleverd!

Ons moederbedrijf is al vanaf 1985 gevestigd te Breda en actief in de im- en export van voornamelijk automotive onderdelen en elektronica bedoeld voor de zakelijke markt. iZi-DEALS is opgericht om onze scherpe prijzen ook via internet bereikbaar te maken voor particuliere klanten. Wij verkopen uitsluitend nieuwe en originele apparaten welke wij via ons internationale netwerk voordelig kunnen inkopen.

 

logistiek

 

Ons kleine, flexibele en gemotiveerde team zorgt voor een optimale service aan onze klanten. De centrale ligging met goede bereikbaarheid, moderne huisvesting, optimale bedrijfsprocessen en permanente kwaliteits-controlesystemen bieden ons de mogelijkheden aan de hoge verwachtingen van onze zakelijke klanten te voldoen.

Goede service is voor ons vanzelfsprekend. Zo doen wij er alles aan om onze klanten tevreden te houden, zowel voor- als na de het aanschaffen van een product.

Dat iZi-DEALS betrouwbaar is bewijst het feit dat wij al bijna 30 jaar aan de meest veeleisende zakelijke klanten leveren, en dat wij zijn aangesloten bij het webshop keurmerk. Wij zullen dan ook ons best doen om ervoor te zorgen dat U daar net zo overdenkt.

Wij menen dan ook dat wij met onze slogan: 
'De makkelijkste weg naar de beste deals' niets teveel zeggen!Wij wensen u veel winkelplezier en mochten er vragen zijn, dan horen wij ze graag.

Team iZi-DEALS.nl
Bezoekadres (alleen op afspraak):
Takkebijsters 51b
4817 BL  BREDA
info@izi-deals.nl
KvKnr    24145961
BTWnr  NL007159183B01

TELEFOON: 0800 - 2200 031

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 09.30 - 17.00 uur

Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW en wettelijke heffingen. Copyright © 2020 iZi Deals.