Klantenservice

ITC BREDA Takkebijsters iZi Deals

iZi-DEALS
Bezoekadres (alleen op afspraak):
Takkebijsters 51b
4817 BL  BREDA
info@izi-deals.nl
KvKnr    24145961
BTWnr  NL007159183B01

TELEFOON: 010 - 4 824 824

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 09.30 - 17.00 uur

 

 

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

 KLANTENSERVICE & INFORMATIE


PRIJZEN EN AANBIEDINGEN

 • Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW en wettelijke heffingen, onder voorbehoud van typefouten. (De prijzen van speciale aanbiedingen, acties of promoties zijn geldig zolang deze op de site worden weergegeven)
 • Mogelijke actiecodes, vouchers of andere kortingen kunnen nooit worden gebruikt in combinatie met speciale aanbiedingen en acties.

 


AFHALEN

Momenteel is het door drukte en het gebruik van meerdere magazijnen niet mogelijk om bestellingen af te halen.

 


VEILIG WINKELEN

iZi-DEALS heeft het Webshop Keurmerk, dus veilig winkelen is gegarandeerd!

Tevens maken wij gebruik van een SSL-certificaat. Hiermee worden alle persoonlijke gegevens versleuteld verzonden, waardoor deze niet door anderen kunnen worden bekeken.

 


VOORRAAD / LEVERTIJDEN

In principe leveren wij uit voorraad en verzenden wij de bestelling binnen 1 werkdag na ontvangst van de bestelling.

 • Voor 16.30 uur besteld en betaalt? Dan verzenden we je bestelling nog dezelfde werkdag. 
 • Later besteld en betaalt? Dan versturen wij de eerstvolgende werkdag.

 

RETOUREN

U kunt een product binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen, indien gewenst kunt u hiervoor het retourformulier gebruiken.

 • Het product moet onbeschadigd in oorspronkelijke staat teruggestuurd worden compleet met alle toebehoren en, (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking. (indien een product toch is beschadigd kunnen wij u de schade in rekening brengen)
 • Stuur indien mogelijk een kopie van de factuur mee en informeer ons als u dit wilt, over de reden waarom u het product terugstuurt. Met deze informatie kunnen wij ons aanbod en dienstverlening verder voor u verbeteren.
 • Wij restitueren het aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten welke door ons in rekening zijn gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u ons de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, wachten wij met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot u aantoont dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u.
 • Retouradres (niet voor bezoek):
  iZi-DEALS - afd. retouren.
  Escudostraat 2
  2991 XV  BARENDRECHT

De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor eigen rekening.

 


PRIVACY

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website en zorgen ervoor dat de persoonlijk informatie die u aan ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om bestellingen zo snel en goed mogelijk te kunnen uitleveren. 

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken.

Als je onze volledige privacy verklaring wilt lezen klik dan hier.


VERZENDKOSTEN

 • GRATIS verzending vanaf € 150,-
 • Voor bestellingen onder de € 150,- betaalt u slechts eenmalig € 4,95 verzendkosten

 


VERZENDING

Al onze 'standaard' pakketten worden verzonden via PostNL, 'grote' pakketten zoals televisie's vanaf 50inch via Dynalogic, helaas hebben wij geen invloed op het tijdstip van aflevering.

Standaard worden alle pakketten voorzien van een barcode en ontvangt u deze per email zodra uw pakket is verzonden, hiermee is het eenvoudig uw pakket te traceren via de website van PostNL of Dynalogic.

 


BETALING

Om het winkelen zo eenvoudig mogelijk te maken kunt u bij iZi-DEALS veilig en snel betalen via iDEAL of Creditcard (Visa of Mastercard).

 • iDEAL: is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
 • Creditcard: indien u kiest voor betaling via Creditcard wordt u doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van onze betaalprovider Buckaroo waar u uw kaartgegevens kunt invullen. Als alle gegevens juist zijn ingevuld kunt u de betaling voldoen door deze te bevestigen. Voor betalingen met Visa of Mastercard rekenen wij GEEN toeslag.

 


GARANTIE

Op al onze producten geldt de wettelijke garantie. Mocht er bij een product aanvullende (fabrieks-) garantie aangeboden worden dan doet deze aanvullende garantie niets af aan de wettelijke garantie. 

Mocht een product onverhoopt defect raken binnen de garantie neem dan contact met ons op via het contactformulier, u ontvangt dan afhankelijk van het product instructies voor het verzenden aan onze servicepartner. U dient dit in ieder geval goed verpakt, voorzien van de aankoopnota en een duidelijke klachtomschrijving gefrankeerd aan onze servicepartner zenden. Wij zorgen dan dat uw product wordt hersteld en zal worden teruggezonden aan u.

 


KLACHTEN / GESCHILLEN

Het kan helaas voorkomen dat u ondanks onze beste bedoelingen toch niet tevreden bent. Neem dan contact op met onze klantenservice, zij zullen het probleem serieus beoordelen en netjes afhandelen.

Komt u niet tot een oplossing met onze klantenservice? Stuur dan een email met een duidelijke beschrijving van uw klacht aan onze directie, u kunt uw email sturen naarinfo@izi-deals.nl met als onderwerp "Klacht - tav directie", wij zullen de ontvangst van uw klacht per email bevestigen en binnen 14 dagen trachten het probleem op te lossen. Mochten we er samen niet uitkomen, dan kunt de onafhankelijke geschillencommissie van Webshop Keurmerk in te schakelen om een beslissing te nemen over uw klacht.

 

 

 

Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW en wettelijke heffingen. Copyright © 2020 iZi Deals.