Sharp e-Mobility

SHARP E-SCOOTER, ENJOY THE RIDE

Gemakkelijk af te lezen display

Accureserve, snelheid, afgelegde afstand en de versnelling waarin de step zich bevindt - het staat allemaal op een groot, gemakkelijk af te lezen display. Dat betekent dat je altijd alles onder controle hebt en je ogen op het verkeer kunt houden.

Gemakkelijk af te lezen display

 

Accu met hoge prestaties

Accu met hoge prestaties

De gecertificeerde accu is jouw garantie voor minder oplaadproblemen en een langere levensduur, zodat je altijd gewoon kunt vertrekken. De hoge Sharp-normen voor accucertificering garanderen dat je nog lang plezier van je step zult hebben.

 

Stabiel deck

Geniet van de stabiliteit van de brede deck met de antislipmat. Geweldig rijcomfort, zelfs wanneer je moet uitwijken of remmen.

Stabiel deck

 

Altijd verbonden

Altijd verbonden

Dankzij de Sharp Life App is alle reisinformatie die je nodig hebt direct beschikbaar op je telefoon. En dankzij de handige USB-aansluiting blijft jouw telefoon opgeladen

 

Uitstekende vering

De dubbele achtervering geeft deze scooter een ongelooflijk soepele en ontspannen rit over de vervelende hobbels van de stadswegen. Het enige wat je zult merken is het ongekende comfort en het echte rijplezier.(Alleen EM-KS2)

Uitstekende vering

 

Verlicht deck

Werkelijk indrukwekkend

Mega cool en goed te zien. Deze zwarte scooter wordt geleverd met rode accenten en een verlicht dek waardoor hij echt opvalt. Wil je het een beetje afzwakken? Wat jij wilt, de deck verlichting is dimbaar.(Alleen EM-KS1)

 

Stijlvol ontwerp

De rode elementen, zoals de remkabel en de remklauw, geven deze scooter een echt dynamisch karakter. Ongeacht de snelheid waarmee je rijdt, dit is jouw stijl waarmee je je onderscheidt van de massa.

Stijlvol ontwerp

 

Sharp LIFE app

Bedienings APP

De bediening via de app (iOS / Android) is een nog eenvoudigere manier om je scooter te gebruiken. Hier vind je veel meer informatie over het product, maar stel je ook de gewenste functies in. Zo kun je de onderstelverlichting aan- of uitzetten, je rit registreren en nog veel meer. Een handige functie is ook het op afstand, tijdelijk vergrendelen van de scooter voor korte stops.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW en wettelijke heffingen. Copyright © 2020 iZi Deals.